De betekenis van het woord Nondedju

Wat nou NONDEDJU?

Nondedju komt van het woord nondeju, maar de correcte spelling is nondedju. Een bastaardvloek afgeleid van het Franse `au nom de Dieu!` - In naam van God! In Godsnaam! Het woord Nondedju wordt voornamelijk gebruikt in Vlaanderen (zie verderop Nondedju bier). In Nederland wordt overigens `Sodeju!` vaker gebruikt, een mix van sodomie-sodemieter en nom de Dieu. Dat je het weet. 
Terzijde, de Weijer(kapel) is jaren in goed gebruik geweest door nonnen. Dedju! 

Nondedju bier

Serieus. Er bestaat Nondedju bier. Daar worden wij nou gelukkig van. Nondedju de Montaigu is een ongefilterde 'Golden Tripel' van 10,7 vol.% alc., met een goudblonde kleur. Aroma: zoetig, subtiel en licht bitter. Smaak: Licht zoetig, bitter. Nasmaak: Vloeit stevig uit, sterke krachtige nasmaak. Vanzelfsprekend komt dit mooie brouwsel uit Vlaanderen en net zo vanzelfsprekend is Nondedju Montaigu te bestellen, hierzo

Het 'nondedjuke'

Dé classic. Zo’n stijlitem van nooit-weg-geweest. Sexy bij hem & sexy bij haar. De vlinderdas. En jawel, in deze contreien beter bekend als een 'nondedjuke'. Dat ‘nondedjuke’ zelf in elkaar strikken? 
Bestudeert daartoe de instructies instructies.

Nondedju, feestje bouwen bij de Luuuu!

Om ‘m af te maken. Naast lekker vloekwoord, lekker bier en lekker modebewust is dit niet het eerste lekkere feestje in naam van Nondedju. De Schele en De Ras van Diskobaar A Moeder bouwden een feestje in de fabriek van koekjesfabrikant Lu. Dansen tussen de koekjes en koekjesdisco! Meer van weten? Bekijk de Video: "Nondedju, feestje bouwen bij de Luuuu!"
Kloosterkapel De Weijer  ☩  21:00 - 02:00 uur  ☩  De Raetsingel 1, Boxmeer  ☩  Route ›
Cybox Weijer JE Sound Ellis Van der Hoff ICT